Bij BDSM studio House of SubMission in den Haag (Zuid Holland) kun je terecht voor het ondergaan van straf,voor spanking en billenkoek maar ook caning, slaag met een rietje of zwepen. Wij bieden ondermeer mogelijkheden voor bondage met touw of riemen en gebruik van klemmen en gewichten. Ook fetish als leer, laarzen ,hoge hakken, travestie en latex alsmede opsluiting en vernedering anaal spelletjes fisting en buttplug zijn bij ons mogelijk. Wij zullen je slavenkutje met plezier oprekken en gebruiken met onze strapon. Op deze site komen zaken aan de orde die onder de noemer bdsm of sm vallen. De meesteressen komen uit Nederland (Holland). BDSMclub House of SubMission is bedoeld voor een potentiele slaaf of slavin, al dan niet ervaren, die tegen betaling lust vernedering slaag pijn rollenspel, strapon plassex, urolagnie mentaalspel, martelingen en vele andere fetish gerelateerde handelingen wil ondergaan van onze ervaren Meesteressen. Meesteres Kate en Meesteres Illucia ontvangen in de BDSM House of SubMission in Den Haag. Beide zijn bekende en zeer gewaardeerde Meesteressen die beide in den Haag begonnen zijn bij Club Doma in den Haag welke helaas niet meer in deze vorm bestaat. Deze site geeft meer info over deze fantasierijke meesteres die sinds een paar maanden ontvangen in de house of submission in den haag. Na een tijd als meesteres in club doma den haag the hebben ontvangen zijn deze Meesteressen in 2010 gaan ontvangen bij studio Chelsea SM studio in Rotterdam. Nu is den Haag weer de plek voor Meesteres Kate en Meesteres Illucia. D

House of SubMission

Ons 'House of SubMission' staat voor een serieuze aanpak van SM.

Dit gebaseerd op onze brede interesse, ervaring en kundigheid van zaken zodat je bij ons terecht kunt voor het uiten en mogelijk maken van jouw fantasieën en het beleven van jouw verlangens.

Meesteressen BDSM house of SubMission
  • Stop jij jouw gevoelens al langer weg?
  • Denk jij de enige te zijn die zich wil onderwerpen en denk je hiervoor nergens terecht te kunnen?
  • Of loop je al langer mee in de wereld van SM maar ben je nog steeds jouw Meesteres niet tegengekomen?
  • Die ene Meesteres die jou bij binnenkomst al (geestelijk) op jouw knieën krijgt?
  • Wil je misschien meer ervaren, bijvoorbeeld op het gebied van bondage, spanking, tepelspel, het aanbidden van voeten/laarzen, nursing, sounds of het ondergaan van straf?

Mail of bel ons.
Een serieuze vraag wordt door ons altijd beantwoord en er wordt je ook meteen verteld of het mogelijk is bij ons. Zo niet, dan verwijzen wij jou graag door naar een Meesteres die dit wel doet.

BDSM, sm ,onderdanigheid, marteling, vrijwilligheid , vertrouwen, respect, eerlijkheid zwepen, slaag, bondage, binden fantasie, mindplay tepel marteling, pik bal marteling, opsluiting travestie, laarzen, slaaf, slaven Dit zijn een hoop trefwoorden die zeker passen bij de House of submission in den haag zuid holland. Meesteres kate en Illucia komen zijn beiden uit nederland. BDSM studio House of SubMission biedt een slaaf of slavin de kanstegen betaling lust vernedering slaag pijn rollenspel, strapon plassex, urolagnie mentaalspel, martelingen tepels ballen en pik en vele andere fetish gerelateerde handelingen wil ondergaan. Bij BDSM House of SubMission kun je terecht voor spanking en billenkoek ook caning, slaag met een rietje of zwepen. Er zijn mogelijkheden voor bondage met touw of riemen, klemmen en gewichten. Ook fetish als leer , laarzen ,hoge hakken, travestie en latex alsmede opsluiting en vernedering anaal spelletjes fisting en buttplug zijn bij ons mogelijk. Op deze site komen zaken aan de orde die onder de noemer bdsm of sm vallen. : Meesteres Kate en Illucia ontvangen in de SM studio BDSM House of SubMission in Den Haag. Gewaardeerde Meesteressen uit den Haag en Rotterdam Nederland. Deze site geeft meer info over deze fantasierijke meesteresen die sinds een paar maanden ontvangen in SM studio house of submission in den haag. Na haar begin als meesteres in club doma den haag is ze in 2010 gaan werken als meesteres in rotterdam. Nu is den Haag weer de plek voor Meesteres Kate. Deze site vertelt over meesteres kate meesteres Illucia en BDSM club house of SubMission den haag.